Superdry Kleding
Valuta:
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Privacy
Onze Privacy Policy is ontworpen om u te helpen bij het begrijpen hoe we verzamelen, gebruiken en de persoonlijke informatie die u aan ons te beschermen en om u te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen bij het gebruik van onze site en onze producten en diensten. Deze verklaring zal voortdurend worden getoetst aan nieuwe technologieƫn, handelspraktijken en de behoeften van onze klanten.

1. Informatie verzamelen
Wanneer u onze website bezoekt kunt u ons te voorzien van twee soorten informatie: persoonlijke informatie die u bewust kiest openbaar te maken dat wordt verzameld op individuele basis en Website gebruikt informatie verzameld op geaggregeerde basis als u en anderen onze website te bladeren. Naast het verstrekken van de voorafgaande informatie aan onze partners, als u ervoor kiest om verder te komen met ons op via e-mail, kunnen we de inhoud van uw e-mailberichten samen met uw e-mailadres en onze antwoorden te behouden. Wij bieden dezelfde bescherming voor deze elektronische communicatie die wij inzetten in het onderhoud van de informatie per post en telefoon ontvangen.

2. Gebruik van informatie
In grote lijnen, maken we gebruik van persoonlijke gegevens ten behoeve van het beheer van onze zakelijke activiteiten, het bieden van klantenservice en het beschikbaar stellen van andere producten en diensten aan onze klanten en potentiƫle klanten. Af en toe kunnen we ook de informatie die we verzamelen gebruiken om u te informeren over belangrijke wijzigingen op onze website, nieuwe diensten en speciale aanbiedingen waarvan wij denken dat je waardevol te vinden. De lijsten gebruikt om u product- en serviceaanbod verzenden worden ontwikkeld en onder onze traditionele zakelijke normen om de veiligheid en privacy van persoonlijke informatie van onze klanten te beschermen beheerd. Als klant krijgt u de gelegenheid gegeven worden, ten minste een keer per contact, om ons op de hoogte van uw wens deze aanbiedingen niet te ontvangen.

3. Informatiebeveiliging
Wanneer u vertrouwelijke persoonlijke informatie zoals creditcardnummers om ons op onze website te sturen, beveiligde server software die we hebben een licentie versleutelt alle informatie die u invoert voordat deze naar ons wordt verzonden. De informatie wordt versleuteld en route en gedecodeerd als het eenmaal onze website bereikt. Andere e-mail die u naar ons stuurt, kunnen onveilig zijn, tenzij wij u adviseren dat de veiligheidsmaatregelen zal worden in plaats voorafgaand aan uw verzenden van de informatie. Daarom vragen wij dat u geen vertrouwelijke informatie zoals credit card of rekeningnummers tot ons via een onbeveiligde e-mail. We maken gebruik van encryptie/security software om de vertrouwelijkheid van de persoonlijke informatie die we verzamelen tegen ongeautoriseerde toegang of bekendmaking en accidenteel verlies, wijziging of vernietiging te beschermen. Employee Access, opleiding en verwachtingen. Onze corporate values, ethische normen, beleid en praktijken zijn inzet voor de bescherming van klantgegevens. In het algemeen is onze zakelijke praktijken beperking van het gebruik en de openbaarmaking van dergelijke informatie alleen voor geautoriseerde personen, processen en transacties.

4. Neem contact met ons
Als u nog vragen van onze privacy policy, kunt u contact met ons op.

Superdry Kleding

Copyright © 2019 www.aikatechnologypk.com. Powered by Superdry Kleding
Uw ipadres is: 34.231.247.139     Superdry Kleding | Superdry Heren | Superdry Dames | Superdry Nederland

Contact

Sitemap